Obiective turistice din Jamaica


Gradinile Castleton
Castleton, St. Mary

Gradina botanica la numai 20 de minute de Kingston infiintata in 1862, dispune de 15 acri de teren impartit in doua de drumul principal si inconjurati de un rau. Se remarca prin anumite specii de palmieri si alti copati exotici.

Parcul Maritim Montego Bay
Pier One
Howard Cooke Boulevard
Montego Bay, JM

Acest parc este o aventura educationala despre ocean si fiintele care-l populeaza. Este primul parc national din Jamaica si simpla ideea de a fi complet sub apa il face o excursie fascinanta pentru toate varstele. Zeci de specii de pesti troficali sau recifi de corali in mediul lor natural.

Statuia lui Bob Marley

Independence Park
Kingston, JM

O oportunitate pentru o fotografie interesanta. Demna de o vizita, statuia lui Bob Marley intampina vizitatorii parcului Independentei din Kingston. Daca vizitati Kingston-ul acest parc si statuia de la intrare merita vizitata cu siguranta.

Domul

Creek Street
Montego Bay, JM

Aceasta structura neobisnuita este situata in capitala turistica. Montego Bay. Structura din caramida galbena, atrage atentia turistilor in mod normal datorita amplasarii sale iar la baza, domul are o serie de usi ovale care insa sunt inchise.

Trench Town

Trench Town a fost casa lui Bob Marley si Peter Tosh. Candva era foarte placut sa locuiesti in acest cartier. In prezent a fost destul de afectat de nelinistile politice. Este un loc interesant de vizitat pentru a vedea cum traiesc jamaicanii.

Casa Regelui

Hope Road
Office of the Governor General
Kingston 10.

Resedinta oficiala a guvernatorului general al Jamaicai este un exemplu perfect de arhitectura si mostenire istorica jamaicana. Pentru a vizita resedinta este nevoie de o permisiune scrisa obtinuta in avans iar intrarea este gratuita.