Cluburi si Baruri din Bangkok


Bangkok e cea mai "cool" capitala din toata Asia cand vine vorba de viata de noapte.

Viata de noapte din Bangkok are o reputatie meritata din plin ca fiind una salbatica si interesanta. In acelasi timp este sigura distractiva si relaxata. Viata de noapte din Bangkok, ofera de toate pentru toti. De la localuri cu muzica live, baruri si cluburi de noapte extraordinare.

Viata de noapte in Bangkok
Viata de noapte in Bangkok

Dupa ce soarele apune, Bangkokul pare ca abia s-a trezit la viata. Orasul are patru zone importante in care viata de noapte este de notat. Fiecare dintre aceste cartiere este plin de cluburi cu stil si ritmuri muzicale dintre cele mai variate.

De asemenea exista o multime de baruri care au facut ca viata de noapte din Bangkok sa devina foarte cunoscuta. Distractia este garanta in aceste baruri. Multe dintre ele au dansatoare la bara sau dansatoare exotice care incanta clientii cu senzualitatea lor.

In Bangkok exista o multime de locuri unde au loc des evenimente muzicale pentru toate gusturile. Thailandezii sunt cunoscuti ca iubitori ai muzicii live si intr-o multime de localuri va puteti delecta cu muzica foarte variata. De la baruri zgomotoase si pline de viata pana la locuri mai clasice cu muzica de jazz sau clasica.

In Bangkok exista si o multime de baruri cu specific american, englezesc sau irlandez. Acestea sunt extrem de populare printre strainii stabiliti in oras si printre turistii europeni care se pot bucura de berea la draft intr-o atmosfera familiara.

Tot in Bangkok puteti merge la shopping pe timpul noptii. Exista locuri de unde puteti cumpara lucruri destul de ieftine de la comercianti care vand pe parcursul intregii nopti. Viata de noapte din Bangkok este foarte variata si puteti fi siguri ca nu va veti plictisi in vacanta de la Bangkok.