Shopping in Bangkok


Mall-urile si magazinele imense pe mai multe etaje din Bangkok sunt un adevarat paradis al cumparaturilor. De la legendarul MBK (Mah Boon Krong) la sofisticatul Eporium sau Siam Discovery pana la magazinele de lux din Siam Paragon, Bangkokul are oferte incantatoare pentru orice gust, buzunar sau stil.

Cea mai noua aparitie in bogatul peisaj al mallurilor din Bangkok este noul mall de-a dreptul fabulos numit Central World. Acesta a fost desemnat oficial cel mai mare mall din Asia de Sud Est. In aceste malluri veti gasi cele mai bune magazine de moda din oras, magazine de accesorii, magazine cu bunuri de lux sau magazinele celor mai prestigiosi designeri.

Nu numai ca toti cumparatorii se pot simti de-a dreptul rasfatati de oferta extraordinar de bogata, dar in aceste malluri este extrem de usor sa te descurci, chiar daca sunt atat de mari.

Moderne, dotate cu aer conditionat, sunt o alternativa placuta la pietele aglomerate si usor de gasit datorita sistemului de transport extrem de bine pus la punct. Trebuie doar sa nu uitati sa va incaltati cu ceva comod si lejer deoarece veti avea de umblat foarte mult prin aglomeratia de magazine.

Shopping in Bangkok
Shopping in Bangkok

Central World Shopping Mall

Lupta mall-urilor din Bangkok pentru a fi cel mai mare si cu oferta cea mai bogata are un nou si de nedisputat castigator: nou lansatul si ultramodernul Central World. Acesta are 550.000 de metri patrati de spatii comerciale si suprafata totala de 830.000 metri patrati. Aceasta suprafata este cu 30 de procente mai mare decat orice alt mall din centrul Bangkokului. Acum Central World este oficial cel mai mare complex comercial din Sud Estul Asiei.

Siam Paragon Shopping Centre

De la un Ferrari galben la o pereche de pantofi Jimmy Choo veniti direct de pe platourile de filmare din 'Sex and the City', Siam Paragon este un mall care nu are rival in toata Asia de Sud Est cand vine vorba de bunuri de lux. Acest centru comercial este o cladire colos de cinci etaje cu 500.000 de metri patrati de magazine. Costul acestui mall modern ce a fost deschis in 2005 a fost de 375 milioane de dolari si gazduieste peste 250 de branduri internationale si locale.