Logo TVL.ro

O calatorie incredibila la Muzeul Corpus, Olanda

Muzeul “Corpul Omenesc” (CORPUS) a fost inaugurat in martie 2008 de Regina Beatrix. Acest muzeu unic consta intr-o calatorie in corpul uman unde poti vedea, simti si auzi cum functioneaza el si cat de importanta este mancarea sanatoasa, viata sanatoasa si sportul.

Muzeul are 35 de metri inaltime si consta intr-o cladire transparenta avand contur de corp omenesc. Intrebari ca “ De ce trebuie sa dorm”, “ce se intampla cand stranut?”, “cum imi creste parul?” isi gasesc raspunsul in acest muzeu.

Muzeul Corpus din Olanda

Muzeul Corpus foloseste tehnologii de ultima generatie, sunete si efecte 3D, toate obiectele din muzeu fiind realizate din fibra de sticla colorata pentru a parea cat mai reale pentru a prezenta si a explica toate aspectele medicale ale corpului omenesc. Vizitatorii intra in muzeu prin genunchiul corpului, apoi calatoresc prin opt galerii indreptandu-se spre creier, calatoria durand aproximativ 55 de minute.

Pe parcurs, se pot uita la filme 3D despre fertilizare, pot sari pe o limba de cauciuc si se pot uita cum un sandwich este digerat. Muzeul Corpus pune la dispozitie un tur audio in 8 limbi de circulatie internationala: olandeza, engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, chineza si rusa.

Muzeul Corpus este deschis de marti pana duminica intre 9:30 si 19:00 (Joi se inchide la 22:00)
Taxa de acces in muzeu este de 16,50 EUR pentru adulti si 14 EUR pentru copii pana in 14 ani

Adresa: autostrada A44 intre Amsterdam si Haga.

Poze cu Muzeul Corpus din OlandaMuzeul Corpus Muzeul Corpus Muzeul Corpus
Muzeul Corpus Muzeul Corpus Muzeul Corpus


ContinuareMai multe articole din turism...


Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2018 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion