Muzeul figurilor de ceara din Amsterdam


Muzeul figurilor de ceara Madame Tussauds din Amsterdam, este ca si cel din Londra, locul in care va puteti fotografia cu Marilyn Monroe, Arnold Schwarzenegger sau Oprah Winfrey. Muzeul ofera vizitatorilor sai si mai multa interactivitate in Zona Muzicala unde puteti canta alaturi de starurile favorite.

Muzeul figurilor de ceara din Amsterdam se afla in Piata Dam si este un muzeu amuzant si cel putin la fel de impresionant ca si Muzeul Madame Tussauds din Londra.

Muzeul Madame Tussauds din Amsterdam Muzeul Madame Tussauds din Amsterdam

Muzeul din Amsterdam este de fapt o sucursala a bine-cunoscutului muzeu londonez, care si-a mai deschis ramuri si in Berlin, New York, Shanghai dar si in alte orase mari. Muzeul este o ocazie unica de a va petrece timpul si de a va minuna de asemanarile izbitoare dintre exponatele de ceara si vedetele atat de cunoscute pe care le vedeti zilnic la televizor, dar si de a vedea personalitati marcante ale istoriei. De asemenea exista o zona in care puteti vedea cum arata Amsterdamul in trecut. Madame Tussaud's este in concluzie o modalitate foarte placuta de va petrece cateva ore in Amsterdam inainte de a va bucura de cateva dintre celelalte dintre atractiile specific olandeze.

Orar:
Luni – Duminica 10:00 – 18:30 (intrarea se inchide la 17:30 pm)
Pentru grupuri mai mari se pot face rezervari in avans si muzeul este tinut deschis pana la ora 24:00.

Preturi:
Adult: 23 €
Batrani peste 60 de ani: 20 €
Copii cu varsta intre 5-15 ani: 17.5 €
Copii cu varsta pana in 5 ani: Gratuit.
Pachete pentru familie
Pachetul A: 2 adulti, 2 copii si un Ghid Madame Tussauds - 70 €
Pachetul B: 2 adulti, 3 copii si un Ghid Madame Tussauds - 82.5 €

Adresa:
Muzeul se afla in Piata Dam la 10 minute de Gara Centrala.

Vizualizari: 6