Logo TVL.ro

Despre Sankt Petersburg | Istoric | Sfaturi utile | Obiective turistice | Harta | Cazare | Poze | ComentariiCazare Sankt PetersburgCazare Sankt Petersburg, Rusia - Rezervari online

Oferta noastra de cazare in Sankt Petersburg, Rusia contine peste 550 de hoteluri, hosteluri si alte oportunitati de cazare in capitala culturala a Rusiei. Pentru a putea gasi oferta de cazare cea mai avantajoasa va invitam sa folositi formularul de mai jos pentru ca gasi gazare disponibila in perioada dorita de dumneavoastra la pretul cel mai avantajos. Formularul de gasire cazare in St Petersburg, Rusia va permite sa selectati dupa diferite criterii dintre sutele de hoteluri disponibile pentru a putea gasi mai usor oferta de cazare cea mai ieftina si care corespunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Puteti gasi la cele mai bune preturi, hoteluri de orice categorie in Sankt Petersburg, de la hoteluri de doua stele pana la hoteluri de lux, de cinci stele cu pozitionare ideala in functie de ceea ce doriti sa vizitati in vacanta dumneavoastra la St Petersburg. Pentru a folosi formularul de cautare cazare in St Petersburg, tot ce trebuie sa faceti este sa completati datele vacantei dvs si cautarea va returna numai hotelurile cu locuri disponibile in perioada dorita.


Cazare St Petersburg, Rusia - recomandari de hoteluri in Sankt Petersburg, Rusia

Mai jos va prezentam o lista scurta de hoteluri din Sankt Petersburg pentru a va face o idee despre cele mai populare oferte de cazare. Oferta completa de cazare in Sankt Petersburg, contine peste 550 de hoteluri si apartamente de inchiriat si poate fi accesata cu ajutorul formularului de mai sus.

Helvetia Hotel St Petersburg Helvetia Hotel St Petersburg Helvetia Hotel St Petersburg are 4 stele

Adresa: Strada Marata nr 11
Centru: 3.4 km - 105 € - Mai multe detalii - Rezerva Acum
Corinthia Hotel St Petersburg Corinthia Hotel St Petersburg Corinthia Hotel St Petersburg are 5 stele

Adresa: Nevsky Prospekt 57
Centru: 3.1 km - 115 € - Mai multe detalii - Rezerva Acum
Nevsky Hotel Aster Nevsky Hotel Aster Nevsky Hotel Aster are 3 stele

Adresa: Strada Bolshaya Konyushennaya nr. 25
Centru: 0.6 km - 27 € - Mai multe detalii - Rezerva Acum
Nevsky Central Hotel Nevsky Central Hotel Nevsky Central Hotel are 3 stele

Adresa: 90-92 Nevsky Prospekt
Centru: 3.0 km - 24 € - Mai multe detalii - Rezerva Acum
Nevsky Grand Hotel Nevsky Grand Hotel Nevsky Grand Hotel are 3 stele

Adresa: Strada Bolshaya Konyushennaya nr. 10
Centru: 0.7 km - 24 € - Mai multe detalii - Rezerva AcumHome // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2017 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion