Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Yasmin Hotel Praga

    Adresa: Politickych Veznu 913/12, Praga, Cehia Rezerva online la Yasmin Hotel Praga


Poze cu Yasmin Hotel Praga

Descriere Yasmin Hotel Praga

Yasmin Hotel Praga se afla la cateva minute departare de cele mai populare atractii din capitala Cehiei. Oaspetii de la Yasmin Hotel Praga vor putea vizita cu usurinta locuri cum ar fi Castelul Praga, Piata Wenceslas, Opera de Stat, Piata din Centrul Vechi si multe altele datorita proximitatii acestui hotel de mai toate atractiile din Praga. La multe dintre ele se poate ajunge foarte usor mergand pe jos.

Multe dintre obiectivele turistice ale orasului Praga se afla aproape de acest hotel iar restul aflate mai departe pot fi vizitate cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Statiile de transport in comun se afla in apropierea acestui hotel de patru stele din Praga.

Cele 187 de camere si 11 apartamente de la Yasmin Hotel Praga au toate dotari utile cum ar fi aer conditionat, ceas cu desteptator, bai, cablu tv, telefon, prize de internet, mini bar, acces la internet de mare viteza si multe altele. 120 dintre camere sunt pentru nefumatori.

Oaspetii care stau la hotel se vor putea bucura si de centrul de fitness complet echipat. Yasmin Hotel Praga ofera consiliere turistica, un bar, sali de intalnire foarte bine dotate si o receptie deschisa non-stop.

Cazare Praga