Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Radisson Blu Alcron Hotel Praga

    Adresa: Stepanska 40, Praga, Cehia Rezerva online la Radisson Blu Alcron Hotel Praga


Poze cu Radisson Blu Alcron Hotel Praga

Descriere Radisson Blu Alcron Hotel Praga

Oaspetii acestui hotel de cinci stele din Praga se vor afla foarte aproape de Piata Wenceslas. De asemenea vor putea vizita muzee si obiective turistice importante din Praga care se gasesc foarte aproape de hotel, putand ajunge la ele chiar pe jos. Cei care vor inchiria camere la Radisson Blu Alcron Hotel Praga se vor putea bucura si de multimea de restaurante din zona hotelului.

In zona se afla majoritatea obiectivelor turistice din Praga dar daca turistii ce se cazeaza la Radisson Blu Alcron Hotel Praga doresc sa viziteze si alte parti ale orasului, exista o multime de posibilitati de transport public in jurul hotelului.

Camerele de la Radisson Blu Alcron Hotel Praga sunt decorate in stil art deco si au bai foarte elegante. Printre dotarile standard ale camerelor se numara telvizoare cu ecran LCD, podele incalzite la baie, o mica bucatarie utilata complet si altele.

Hotelul in stil art deco si-a deschis portile in 1932 si a fost inchis recent pentru o renovare completa. Radisson Blu Alcron Hotel Praga dispune si de doua restaurante unde turistii pot servi masa. Cele doua restaurante sunt Alcron si La Rotonde. Barul Be Bop este si el deschis pentru relaxarea turistilor, care pentru a se mentine in forma pot beneficia si de sala de fitness sau de sauna hotelului.

Cazare Praga