Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Grand Hotel Bohemia Praga

    Adresa: Kralodvorska 4, Praga, Cehia Rezerva online la Grand Hotel Bohemia Praga


Poze cu Grand Hotel Bohemia Praga

Descriere Grand Hotel Bohemia Praga

Cele mai cunoscute si vizitate obiective turistice se afla in apropiere de Grand Hotel Bohemia Praga. Turistii pot ajunge cu usurinta la Piata Wenceslas, Catedrala Sf Vitus si altele. In zona se gasesc multe magazine, teatre, restaurante si cafenele.

Aeroportul International din Praga se afla la numai 15 km de Grand Hotel Bohemia Praga iar cea mai apropiata statie de metrou se gaseste la cateva minute distanta. Fiind situat intr-o locatie foarte buna, hotelul este o alegere perfecta pentru cei care cauta un hotel de cinci stele de unde pot vizita obiectivele turistice din oras.

Camerele de la Grand Hotel Bohemia Praga au un decor modern si dotari care vor impresiona si cel mai pretentios turist. La acest hotel de cinci stele din Praga sunt acceptate si animalele de companie.

Grand Hotel Bohemia Praga este localizat in centrul vechi al orasului Praga, ceea ce-i confera un aer specific capitalei Cehiei. Multe dintre atractiile celebre din Praga se gasesc la o distanta ce poate fi strabatuta cu usurinta pe jos. Oaspetii hotelului pot servi in fiecare dimineata micul dejun in sala special destinata acestui lucru.

Cazare Praga