Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Galileo Hotel Praga

    Adresa: Bruselska 3, Praga, Cehia Rezerva online la Galileo Hotel Praga


Poze cu Galileo Hotel Praga

Descriere Galileo Hotel Praga

O mare parte dintre obiectivele turistice din praga se afla in apropiere de Galileo Hotel Praga. Atractii istorice dar si magazine sau posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber, restaurante sau muzee si multe alte locuri de interes se gasesc in zona in care este situat acest hotel de patru stele din Praga. Spre exemplu la Piata Wenceslas si la Muzeul Anton Dvorak se poate ajunge foarte usor pe jos de la Galileo Hotel Praga.

Situat in centrul istoric al orasului, hotelul este o posibilitate de cazare foarte convenabila, indiferent de ceea ce cauta turistii la un hotel. Aeroportul este si el in apropiere iar mijloacele de transport in comun sunt si ele usor accesibile. Pentru cei care prefera sa mearga cu un taxi, acesta poate fi usor chemat de la receptia hotelului.

Cele 33 de camere de la Galileo Hotel Praga sunt decorate in stil italian. Printre dotari si serviciile oferite se numara aer conditionat, mini bar, televiziune prin satelit, uscator de par, seif, sali de conferinta, tv, room service, spalatorie, casa de schimb si altele.

Unele dintre camerele de la acest hotel au si o mica bucatarie, iar hotelul dispune de restaurant, bar si parcare pentru oaspetii care sosesc aici cu masina. Personalul de la receptie poate oferi consiliere turistica.

Cazare Praga