Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Diplomat Hotel Praga

    Adresa: Evropska 15, Praga, Cehia Rezerva online la Diplomat Hotel Praga


Poze cu Diplomat Hotel Praga

Descriere Diplomat Hotel Praga

Unele dintre atractiile orasului se gasesc foarte aproape de Diplomat Hotel Praga, inclusiv Palatul Wallenstein, Castelul Praga, Piata din Centrul Vechi si Biserica Sf Nicoale. Cu multe magazine si restaurante cu specific local si international in zona, hotelul beneficiaza de o locatie excelenta.

Diplomat Hotel Praga se afla numai cateva minute departare de aeroport, fiind astfel un hotel cu o asezare foarte convenabila, iar apropierea de centrul istoric al orasului este un alt atu important, obiectivele importante fiind la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos.

Diplomat Hotel Praga ofera 398 de camere si apartamente cu o multime de dotari foarte utile si moderne. Toate comerele au televiziune prin cablu, aer conditionat si altele.

Diplomat Hotel Praga se afla la marginea centrului istoric al orasului Praga. In zona sunt multe statii ale transportului public din Praga ceea ce face ca hotelul sa fie foarte cautat de turistii care vor sa viziteze cat mai multe dintre atractiile acestui oras. Obiective istorice, centre comerciale si restaurante se gasesc din abundenta in jurul hotelului. Diplomat Hotel Praga are atat un restaurant cat si o cafenea unde turistii se pot relaxa dupa o zi de vizitat orasul Praga.

Cazare Praga