Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Clarion Hotel Old Town Praga

    Adresa: Hradebni 9, Praga, Cehia Rezerva online la Clarion Hotel Old Town Praga


Poze cu Clarion Hotel Old Town Praga

Descriere Clarion Hotel Old Town Praga

Turistii care aleg aceast hotel de 4 stele se vor gasi chiar in centrul orasului Praga si foarte aproape de toate obiectivele turistice din Praga. Oaspetii de la Clarion Hotel Old Town Praga vor fi la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos de Piata din Centrul Vechi, raul Vltava, Castelul Praga, Muzeul Kafja si Podul Carol. Tot in zona se gasesc si multe restaurante sau magazine.

Este nevoie de numai 30 de minute de mers cu masina pentru a ajunge la Clarion Hotel Old Town Praga de la aeroportul international iar in zona se gasesc si foarte multe posibilitati de transport public. La cele mai multe atractii se poate ajunge insa pe jos de la Clarion Hotel Old Town Praga.

Hotelul Clarion Hotel Old Town Praga are 93 de camere. Toate camerele de la acest hotel au aer conditionat, inchizatoare electronice, acces la internet, seif, telefon, tv prin satelit, filtru de cafea si ceai dar si multe alte dotari utile, ce pot face sederea aici foarte placuta.

Acest hotel modern are si un restaurant care ofera un meniu diversificat din bucataria internationala. Clarion Hotel Old Town Praga are si un cafe bar, o sala de conferinte iar in lobby se gaseste un calculator cu internet ce poate fi folosit de turistii cazati aici.

Cazare Praga