Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Clarion Congress Hotel Praga

    Adresa: Freyova 33, Praga, Cehia Rezerva online la Clarion Congress Hotel Praga


Poze cu Clarion Congress Hotel Praga

Descriere Clarion Congress Hotel Praga

Clarion Congress Hotel Praga este un hotel de patru stele din Praga ce este situat pe linia de metrou B a capitalei Cehiei, la statia Vysocanska. Un mall foarte elegant, numit Fenix, este legat de hotel si de asemenea de aici se poate ajunge in cateva minute la O2 Arena, o sala unde se organizeaza multe concerte in Praga.

In centrul vechi al orasului unde se gasesc majoritatea obiectivelor turistice importante se poate ajunge cu transportul public in aproximativ 10 minute. Hotelul are un design foarte modern si este un hotel nou ce ofera cazare in 559 de camere.

Camerele de la Clarion Congress Hotel Praga sunt de trei categorii: standard, executive si luxurious. Printre serviciile si dotarile hotelului se numara sali de conferinta, casa de schimb, doctor, magazin de suveniruri, sala de fitness, internet de mare viteza, camere pentru nefumatori si altele.

Pentru un grad maxim de relaxare hotelul dispune si de un centru spa, un solar, piscina acoperita si sauna. Receptia hotelului este la dispozitia clientilor cu informatii turistice si va poate face rezervari la diferite atractii din Praga.

Cazare Praga