Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Caesar Palace Hotel Praga

    Adresa: Myslikova 15, Praga, Cehia Rezerva online la Caesar Palace Hotel Praga


Poze cu Caesar Palace Hotel Praga

Descriere Caesar Palace Hotel Praga

Caesar Palace Hotel Praga este asezat intr-o locatie ideala. Aflat foarte aproape de multe dintre obiectivele culturale si istorice din oras, Caesar Palace Hotel Praga poate constitui o alegere foarte buna pentru turistii care vor sa viziteze cat mai multe dintre atractiile orasului Praga. Unele dintre obiectivele din apropiere se gasesc la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos. Printre acestea se numara Piata Wenceslas, Castelul Praga, Podul Carol si Teatrul National. In zona se gasesc o multime de magazine de firma dar si restaurante sau cafenele. In zona se gaseste chiar si o berarie.

Situat in centrul istoric al orasului, Caesar Palace Hotel Praga se afla destul de aproape de aeroport, transport public si multe dintre atractiile turistice care fac din Praga un oras plin de turisti.

Unele dintre camerele de la Caesar Palace Hotel Praga au mobila in stil vechi in timp ce altele au un stil mai modern cu o atmosfera italiana. Dotarile acestui hotel includ televiziune prin satelit, internet, mini bar si mai toate amenajarile ce pot fi gasite intr-un hotel modern.

Caesar Palace Hotel Praga este situat foarte avantajos si este un loc de unde orice turist poate incepe sa exploreze orasul si tot ceea ce acesta are de oferit. Hotelul serveste micul dejun in fiecare dimineata si poate oferi consultanta turistica prin personalul de la receptie. La receptie puteti face si rezervari, sau puteti cumpara bilete la teatru si la opera. Caesar Palace Hotel Praga dispune si de un bar in lobby dar si de o sala de forta.

Cazare Praga