Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga

    Adresa: Holeckova 7, Praga, Cehia Rezerva online la Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga


Poze cu Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga

Descriere Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga

Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga se alfa in apropierea multor atractii turistice din capitala Cehiei ce fac din acest oras unul care atrage vizitatori din toate colturile lumii. Acest hotel de patru stele din Praga are o priveliste foarte frumoasa spre Mala Strana si spre niste gradini superbe.

La receptia hotelului se poate aranja transportul pana la si de la Aeroportul International din Praga iar in zona se gasesc si statii ale transportului in comun care va pot duce in orice parte a orasului.

Camerele de la Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga, peste 60 la numar, au un design placut si mobilier in stil italian. Fiecare camera are televiziune prin satelit, telefon, internet wireless gratuit si un seif unde turistii isi pot tine in siguranta bunurile de valoare.

Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga se afla intr-o cladire renovata recent ce dateaza din anii 1890. Cu toate ca este din alt secol in timpul re-amenajarii s-au montat instalatii pentru persoane cu handicap. Receptia hotelului este deschisa 24 de ore pe zi iar restaurantul poate fi alegere buna pentru cina. Best Western Premier Kinsky Garden Hotel Praga dispune si de o sala de conferinte pentru 20 de persone. Personalul hotelului este foarte saritor si va poate ajuta cu rezervari pentru turul orasului sau pentru diferite informatii utile.

Cazare Praga