Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Best Western City Hotel Moran Praga

    Adresa: Na Morani 15, Praga, Cehia Rezerva online la Best Western City Hotel Moran Praga


Poze cu Best Western City Hotel Moran Praga

Descriere Best Western City Hotel Moran Praga

Turistii care se cazeaza la acest hotel de patru stele din Praga se vor afla foarte aproape de zonele de shopping, de castel si de restul atractiilor turistice ale orasului. Cei ce aleg Best Western City Hotel Moran Praga vor putea vizita foarte usor, piata Wenceslas, zona orasului vechi si restul obiectivelor care fac din Praga un magnet pentru turisti.

Oaspetii pot luat taxi-uri chiar din fata hotelului, ceea ce va facilita foarte mult deplasarea prin oras. Hotelul aflat la numai 14 km de aeroportul din Praga beneficiaza de o asezare excelenta ceea ce face ca turistii sa poata ajunge pe jos la multe din atractiile orasului.

Cele 57 de camere de la Best Western City Hotel Moran Praga au dotari de cea mai buna calitate menite sa faca sederea turistilor una foarte placuta. Toate camerele au internet wireless, ecrane LCD si TV prin satelit, aer conditionat, bai luxoase si multe altele.

Hotelul dispune si de un restaurant care serveste in fiecare dimineata un mic dejun in stil american. La Best Western City Hotel Moran Praga exista si un mini market iar turistii pot gasi foarte folositoare serviciile de spalatorie si curatatorie chimica oferite de hotel.

Cazare Praga