Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Angelo Hotel Praga

    Adresa: Radlicka 1G, Praga, Cehia Rezerva online la Angelo Hotel Praga


Poze cu Angelo Hotel Praga

Descriere Angelo Hotel Praga

Angelo Hotel Praga se afla aproape de obiectivele din oras dar si de o zona in care viata de noapte este foarte variata. Cinematografe, sali de bowling, restaurante si magazine din abundenta se gasesc in zona din jurul hotelului si pana la toate acestea se poate ajunge lejer pe jos. Statia de tramvai este si ea in apropiere, ceea ce face deplasarea in alte zone din oras foarte facila. Cu ajutorul tramvaiului sau metroului se poate ajunge la orice obiectiv turistic si istoric din oras.

Pentru confortul turistilor, locatia hotelului este ideala. Angelo Hotel Praga se afla aproape si de aeroportul din Praga, iar in zona exista mijloace de transport in comun care pot duce turistii in orice colt al orasului.

Cele 168 de camere de la Angelo Hotel Praga sunt dotate special pentru un confort ridicat. Printre dotarile de baza ale camerelor se numara tv prin satelit, televizoare cu ecran plat, DVD playere, aer conditionat, seif in camera, aparate de cafea, mini bar, birou si altele.

Angelo Hotel Praga se afla langa centrul orasului si aproape de centrul istoric al capitalei Cehiei. Hotelul serveste mic dejun sub forma de bufet suedez in fiecare dimineata. De asemenea tursitii pot servi si cina in restaurantul de care hotelul dispune. Internet wireless gratuit este la dispozitia clientilor in zona lobby-ului, iar centrul de afaceri este dotat cu fax si fotocopiator. Hotelul ofera la cerere si servicii de curierat.

Cazare Praga