Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Andels Hotel Praga

    Adresa: Stroupeznickeho 21, Praga, Cehia Rezerva online la Andels Hotel Praga


Poze cu Andels Hotel Praga

Descriere Andels Hotel Praga

Zona din jurul Andels Hotel Praga are o serie intreaga de atractii. O sala de bowling, un cinematograf si o multime de magazine se gasesc toate la mica distanta de mers pe jos de aceasta unitate de cazare din Praga. Piata Wenceslas se afla la mica distanta de acest hotel de patru stele din Praga. In aceasta piata viata de noapte este una de exceptie si de asemenea exista si foarte multe restaurante. Cu ajutorul transportului public de la hotel se poate ajunge la mai toate obiectivele turistice importante din Praga.

Fiind aproape de multe dintre atractiile din capitala Cehiei si la numai 13 km de Aeroportul International din Praga, Andels Hotel Praga este unul dintre hotelurile foarte bine amplasate din oras. Transportul public din zona este foarte facil, facand vizitarea obiectivelor din Praga o sarcina usoara. Camerele de la Andels Hotel Praga sunt dotate cu aer conditionat, DVD player, tv prin satelit, mini bar si multe alte dotari ce fac din acest hotel o alegere excelenta.

Andels Hotel Praga este situat foarte aproape de centrul orasului si nici atractiile nu sunt foarte departe. Hotelul are un restaurant propriu, un bar, un spa, sauna si un magazin de suveniruri. Dotarile foarte variate ale acestui hotel fac din el o alegere foarte buna pentru petrecerea catorva zile in Praga.

Cazare Praga