Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/praga/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • 987 Design Hotel Praga

    Adresa: Senovazne Namesti 15 , Praga, Cehia Rezerva online la 987 Design Hotel Praga


Poze cu 987 Design Hotel Praga

Descriere 987 Design Hotel Praga

Situat intre Centrul Vechi al orasului Praga si Piata Wenceslas, 987 Design Hotel Praga este un amestec de stil traditional si modern. Multe obiective turistice sunt situate in zona. Hotelul ofera celor cazati aici, mic dejun in regim de bufet suedez in fiecare dimineata si dispune de un bar si un lounge unde turistii se pot relaxa.

Locatia convenabila a acestui hotel de patru stele este un motiv pentru a alege aceasta unitate de cazare pentru vacanta la Praga. Turstii pot ajunge de la hotel la cele mai importante atractii din Praga pe jos, iar aeroportul este la distanta scurta de mers cu masina. Transportul public este foarte bun in zona, turistii putand astfel sa ajunga de la hotel oriunde doresc in oras.

Cele 80 de camere ale 987 Design Hotel Praga au dotari moderne ce vor fi apreciate de fiecare turist. Printre aceastea se numara accesul la internet, televiziunea prin satelit si televizoare cu ecran plat, mini bar si birou.

La acest hotel din Praga animalele de companie sunt acceptate. Hotelul dispune si de piscina, parcare si sala de masaj, iar camerele de aici sunte pentru nefumatori. 987 Design Hotel Praga are si o sala de forta iar la receptia deschisa 24 de ore pe zi exista personal care vorbeste mai multe limbi straine si care este dispus sa va ajute cu orice problema.

Cazare Praga