Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof

    Adresa: Arnulfstrasse 12, Maxvorstadt Rezerva online la Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof


Poze cu Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof

Descriere Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof

Situat chiar peste drum de Gara Centrala din Munchen, acest hotel ofera un acces excelent la mijloacele de transport in comun cum ar fi tramvai, tren sau autobuze. Hotelul ofera si acces la internet Wi-Fi gratuit, receptie deschisa 24 de ore pe zi si serveste zilnic micul dejun in regim de bufet suedez.

Camerele de la Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof, 138 la numar, au un design simplu si foarte comfortabil fiind toate dotate cu cablu TV si bai private cu dus. Pe langa faptul ca turistii se pot bucura de un mic dejun proaspat preparat in fiecare dimineata, oaspetii se pot delecta cu o selectie de exceptie de preparate culinare servite de restaurantul hotelului.

Novum Hotel Munchen Am Hauptbahnhof se afla la numai 3 minute de mers pe jos de zona centrala a orasului Munchen, unde se gasesc o multime de magazine si restaurante, si unde viata din Munchen este cea mai vibranta. Zona in care se organizeaza celebrul Festival Oktoberfest se afla la doar 10 minute de mers pe jos de Winters Hotel Munchen. Personalul de la receptie este foarte bine pregatit si poate oferi informatii utile despre locurile ce pot fi vizitate intr-un city break in capitala Bavariei.

Cazare Munchen