Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Eurostars Grand Central

    Adresa: Arnulfstrasse 35, Maxvorstadt Rezerva online la Eurostars Grand Central


Poze cu Eurostars Grand Central

Descriere Eurostars Grand Central

Cu un spa plin de eleganta si stil, piscina interioara, camere perfect izolate fonic, cu acces wireless gratuit la internet si un restaurant care serveste cele mai gustoare mancaruri mediteraneene, acest hotel de 4 stele cu un design deosebit se afla la numai 600 de metri de Gara Centrala din Munchen.

Toate camerele de la Eurostars Grand Central Hotel din Munchen, au instalatie de aer conditionat si televizoare moderne. Apartamentele si camerele hotelului sunt dotate cu mese de lucru si podeaua este acoperita un parchet foarte frumos pentru a oferi un maxim de confort.

Restaurantul cu un design sclipitor serveste specialitati culinare din bucataria mediteraneeana si internationala iar barul din cadrul hotelului va poate oferi bere traditional bavareza si o gama larga de cocktailuri dintre cele mai delicioase.

Pentru cei care sosesc in Munchen cu masina, hotelul ofera un garaj subteran ce poate fi folosit contra-cost. Metrourile pleaca de la Gara Centrala spre celebra Marienplatz la fiecare trei minute, astfel ca turistii de la Eurostars Grand Central Hotel pot fi in inima orasului in cel mai scurt timp posibil.

Cazare Munchen