Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/munchen/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Arthotel Munchen

    Adresa: Paul Heyse Strasse 10 Rezerva online la Arthotel Munchen


Poze cu Arthotel Munchen

Descriere Arthotel Munchen

La numai cinci minute de Gara Centrala din Munchen si de locul unde se desfasoara celebrul festival Oktoberfest, acest hotel pentru nefumatori ofera camere izolate fonic, acces gratuit la internet si mic dejun in regim de bufet suedez inclus in pretul camerei. Interiorul este amenajat intr-un stil modern si placut ochiului.

Camerele de la Arthotel Munchen sunt spatioase, fiind toate dotate cu aer conditionat si avand toate minibar si televiziune prin cablu. Fiecare camera dispune de baie proprie cu uscator de par.

Micul dejun in regim de bufet suedez este foarte bogat si este servit zilnic intr-o sala luminoasa cu ferestre mari special destinata acestui lucru. Seara, Barul Lavendel reprezinta locul ideal pentru a servi un pahar de bautura sau o mica gustare.

Tranmvaiele, metroul si S-bahn-ul se pot lua spre diferite directii din oras de la statiile aflate la numai 5 minute de mers pe jos de hotel. La Aeroportul din Munchen se poate ajunge direct cu trenul S-Bahn de la aceeasi statie situata in apropierea hotelului.

Cazare Munchen