Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/madrid/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel JC Rooms Santo Domingo

    Adresa: Cuesta de Santo Domingo, 16, Centrul orasului Madrid, 28013 Madrid, Spania Rezerva online la Hotel JC Rooms Santo Domingo


Poze cu Hotel JC Rooms Santo Domingo

Descriere Hotel JC Rooms Santo Domingo

JC Rooms Santo Domingo este situat in centrul orasului Madrid, la cateva minute de Plaza de Oriente. Acest hotel este situat ideal in centrul orasului.

Hotelul dispune de 45 camere si a fost recent renovat. Acest hotel ofera posibilitatea de a rezerva un transfer de la aeroport si puteti inchiria masini si biciclete de la biroul de turism din incinta hotelului.

Camerele hotelului sunt elegante si ofera un minibar, un TV cu ecran plat si un seif pentru laptop. Acces la internet, apa imbuteliata si articole de toaleta gratuite pot fi gasite in fiecare dintre camerele de la JC Rooms Santo Domingo din Madrid.

Oaspetii care stau la Santo Domingo se pot relaxa la barul din cadrul hotelului, situat ideal pentru cei care doresc sa ramana in apropiere de confortul camerei lor si sa socializaze putin seara inainte de culcare. Pentru cei ce au excursii de o zi planificate, se poate solicita de la hotel pregatirea unui pachetel pentru masa de pranz.

Atractii din Madrid, inclusiv Puerta del Sol, Palatul Regal din Madrid si Plaza Mayor, sunt usor accesibile pe jos de la Jc Rooms Santo Domingo. Plaza de Espana si Gran Via sunt de asemenea situate la doar o scurta plimbare de la hotel.

Cazare Madrid