Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/madrid/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Catalonia Puerta del Sol Hotel Madrid

    Adresa: Atocha 23 Madrid, Spania Rezerva online la Catalonia Puerta del Sol Hotel Madrid


Poze cu Catalonia Puerta del Sol Hotel Madrid

Descriere Catalonia Puerta del Sol Hotel Madrid

Inaugurat in anul 2002, Catalonia Moratin Hotel Madrid pastreaza din farmecul specific secolului al 18-lea pe care-l degaja intreaga zona in care este localizat. Toate spatiile din hotel sunt amenajate in stil clasic cu tot felul de antichitati. Acest stil domina si sala de la intrarea principala, dar si biblioteca si camerele de zi. Oaspetii au acces la un club de wellness din apropiere cu piscina si la un restaurant din cadrul hotelului.

Catalonia Moratin Hotel Madrid este situat pe strada Atocha numarul 23 si se afla la numai un km de statia Atocha.

Cele 64 de camere in Catalonia Moratin Hotel Madrid sunt toate dotate cu utilitati moderne ce includ bai de marmura, minibar si seif in camera, iar multe dintre camere au privelisti foarte frumoase asupra orasului.

Catalonia Moratin Hotel Madrid este situat in apropierea celebrului "Triunghi de Aur" al Madridului, care este definit de Muzeul Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza si de Muzeul Regina Sofia. Hotelul se afla la mica distanta de Plaza Mayor, de Puerta del Sol si foarte aproape de multe teatre si cinematografe.

Cazare Madrid