Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/madrid/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Catalonia Las Cortes Hotel Madrid

    Adresa: Prado, 6 Madrid, Spania Rezerva online la Catalonia Las Cortes Hotel Madrid


Poze cu Catalonia Las Cortes Hotel Madrid

Descriere Catalonia Las Cortes Hotel Madrid

Catalonia Las Cortes Hotel Madrid a fost renovat recent si este gazduit de o cladire din secolul al 18-lea. Cladirea istorica este decorata cu bun gust iar la parter se gaseste o camera unde se serveste micul dejun destinata doar oaspetilor hotelului, un restaurant fermecator si un bar. Tot in hotel se gaseste si o biblioteca si chiar si doua camere dotate cu tot ce e necesar unde se pot organiza intalniri de afaceri.

Catalonia Las Cortes Hotel Madrid este situat pe Calle del Prado la numarul 6, si se gaseste la mai putin de 2 km distanta de Gara Atocha.

Cele 65 de camere de la Catalonia Las Cortes Hotel Madrid sunt decorate pentru a se potrivi cu stilul clasic al cladirii. Unele camere sau apartamente au chiar picturi murale si fresce. Oaspetii se pot bucura de o serie din dotarile hotelului printre care se numara telefon in camera, minibar, seif, internet si altele.

Situat in zona Huertas din Madrid, Catalonia Las Cortes Hotel Madrid este la mica distanta de unele atractii turistice cum ar fi Puerta del Sol sau Plaza Santa Ana printre multe altele. Din cauza locatiei sale, hotelul ofera oaspetilor o zona linistita si proximitate cu o zona buna de shopping, plina de restaurante si posibilitati de recreere.

Cazare Madrid