Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Landmark Hotel Londra

    Adresa: 222 Marylebone Road Rezerva online la Landmark Hotel Londra


Poze cu Landmark Hotel Londra

Descriere Landmark Hotel Londra

Cu o atmosfera unica, facilitati moderne si multa ospitalitate Landmark Hotel Londra incearca sa faca turistii ce ii calca pragul sa se simta ca acasa. Situat in inima cartierului Marylebone, Landmark Hotel Londra se afla la o distanta rezonabila de West End si de centrul orasului, dar si relativ aproape de Aeroportul Heathrow.

Landmark Hotel Londra beneficiaza de camere confortabile pentru oaspetii sai ce reflecta eleganta caracteristica stilului Victorian dar care sunt si dotate cu facilitati de ultima ora.

Restaurantul si barul TwoTwentyTwo este un loc excelent pentru ca turistii sa se poata bucura de cocktailuri si de o gama larga de beri si bauturi spirtoase dar si de vinuri alese cu grija. Un meniu foarte divers a fost creat pentru a reflecta stilul foarte chic al noului restaurant, completat de accesorii de lux, muzica foarte placuta si o ambianta prietenoasa.

Cu 10 camere aranjate cat se poate de frumos, hotelul este o locatie ideala pentru conferinte si banchete. Hotelul dispune si de facilitati de welness pentru turistii care doresc cateva momente de relaxare, departe de agitatia orasului. Landmark Hotel Londra dispune de asemenea si de o piscina, o sala de forta complet echipata, de sauna si multe altele. Pentru turisti sunt disponibile o gama foarte larga de masaje si tratamente.

Cazare Londra