Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Howard Hotel Londra

    Adresa: Temple Place London Wc2r 2Pr Rezerva online la Howard Hotel Londra


Poze cu Howard Hotel Londra

Descriere Howard Hotel Londra

Situat intr-o zona foarte frumoasa cu o priveliste incantatoare spre Tamisa, Howard Hotel Londra este aproape de West End Covent Garden. Mai multe baruri sau restaurante, dar si Galeria de Arta Moderna Tate precum si London Eye se afla la o distanta mica de hotel ce poate fi parcursa si pe jos.

Howard Hotel Londra se afla la doar 9 mile de London City Airport, la 15 de Heathrow si la 30 de mile de Gatwick. Oaspetii hotelului au acces la reteaua de transport public, in apropiere fiind mai multe statii de metrou. Cele 189 de camere ale hotelului ofera o priveliste deosebita fie spre Tamisa fie spre gradina din apropiere.

Fiecare camera este dotata cu un esspresor Lavazza. Restaurantul Jaan ofera oaspetilor mancare cu specific frantuzesc condimentata cu mici influente asiatice. Bucatarul sef al restaurantului este unul foarte apreciat. In lobby-ul hotelului poate fi servit intr-o atmosfera plina de eleganta traditionalul ceai de dupa-amiaza. Barul Temple le permite turistilor sa serveasca cocktailuri delicioase inainte de culcare.

Acest hotel ofera conditii de cazare de lux in Londra si are toate ingredientele unei sederi de neuitat chiar in inima unuia dintre cele mai frumoase orase din intreaga lume.

Cazare Londra