Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Holiday Inn London West

    Adresa: 4 Portal Way Gypsy Corner/A40, Londra Rezerva online la Holiday Inn London West


Poze cu Holiday Inn London West

Descriere Holiday Inn London West

Situat intre Heathrow si Centrul Londrei, in zona splendida a Royal Park din nord vestul Londrei, Holiday Inn London West este un hotel modern ce ofera cazare la un nivel de confort ridicat, mancare de cea mai buna calitate si un design inovativ. Hotelul Holiday Inn London West este un loc ideal pentru cei care doresc sa exploreze centrul Londrei si cele mai importante obiecitve turistice din oras.

Este o locatie ideala si pentru cei aflati la Londra in interes de afaceri pentru ca au acces foarte facil la mijloacele de transport in comun.

Cea mai apropiata statie de metrou este North Acton iar autostrazile M4, M1, M40 si M25 sunt toate usor accesibile. Holiday Inn London West ofera turistilor sai 150 de camere moderne, cinci sali de conferinta, un restaurant, doua baruri, si peste toate o atmosfera prietenoasa si o servire excelenta.

Camerele sunt decorate cu arta moderna si dotate cu fotolii sau canapele. Unele camere au televizoare cu ecran plat si ferestre cu o izolare fonica foarte buna. Baile sunt echipate cu cabine de dus si sunt decorate in stil minimalist cu decoratiuni din metal si sticla. In fiecare camera exista acces internet de mare viteza.

Cazare Londra