Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Gallery Hotel Londra

    Adresa: 8 - 10 Queensberry Place South Kensington Rezerva online la Gallery Hotel Londra


Poze cu Gallery Hotel Londra

Descriere Gallery Hotel Londra

Acest hotel de patru stele din Londra este situat la doar cateva minute distanta de Muzeul de Istorie a Naturii si foarte aproape de de Victoria & Albert Museum, Hyde Park, Herrods si Podul Kensington. Metroul londonez este la doar doua minute de mers pe jos de la iesirea din hotel. Astfel turistii au posibilitatea de a ajunge usor oriunde in Londra.

Gallery Hotel Londra se afla la o distanta de 14 mile de Aeroportul Heathrow. Se poate ajunge la hotel cu ajutorul metroului, taxi sau tren. Palatul Buckingham se gaseste la trei mile departare de hotel si turistii pot ajunge la el cu metroul de la statia South Kensington.

Gallery Hotel Londra ofera turistilor sai camare cu draperii groase pentru o odihna cat mai placuta, acces pentru scaunele cu rotile si un personal care are grija in permanenta ca sederea turistilor sa fie cat mai placuta. Camerele hotelului au un design cu tematica Victoriana si sunt dotate cu jacuzzi si internet wireless. Eleganta si influentele din era Victoriana pe langa textilele de lux, marmura si decoratiunile clasice fac oaspetii sa se simta relaxati si respectati.

Cazare Londra