Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Gainsborough Hotel Londra

    Adresa: 7-11 Queensberry Place Rezerva online la Gainsborough Hotel Londra


Poze cu Gainsborough Hotel Londra

Descriere Gainsborough Hotel Londra

Gainsborough Hotel Londra ofera turistilor o experienta tipica unei case traditionale englezesti in apropierea celor mai de seama muzee, magazine si restaurante din Londra. La Gainsborough Hotel Londra turistii se pot bucura de o atmosfera plina de eleganta si bun gust. Gainsborough Hotel Londra este o casa traditionala englezeasca mutata in mod miraculos chiar in inima unui oras agitat si plin de farmec.

Turistii ce aleg sa isi petreaca sejurul la Londra in acest hotel se pot delecta intr-un lobby foarte spatios in care stilul si eleganta medievala se imbina perfect cu confortul zilelor noastre.

Un sejur la Gainsborough Hotel Londra inseamna sa te bucuri de Londra si de restaurantele si magazinele din South Kensington, de puburi si targurile de antichitati din zona. Turistii ce se cazeaza la Gainsborough Hotel Londra se vor afla in inima unei capitale plina de cultura si muzee. Muzeul de Istorie a Naturii si Victoria & Albert se afla si ele in apropiere.

Pentru iubitorii de muzica se gaseste la cateva minute Royal Albert Hall. Turistii aflati aici in interes de afaceri sunt la fel de bine tratati, avand acces la o linie directa spre Aeroportul Heathrow si aproape de centre expozitionale cum ar fi Olympia si Earl's Court.

Cazare Londra