Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Enterprise Hotel Londra

    Adresa: 15-25 Hogarth Road Earls Court Rezerva online la Enterprise Hotel Londra


Poze cu Enterprise Hotel Londra

Descriere Enterprise Hotel Londra

Enterprise Hotel Londra este situat in inima cosmopolita a cartierului Kensington, si ofera servicii de trei stele oaspetilor care aleg sa se cazeze aici. Hotelul se gaseste in apropierea teatrelor din West End, aproape de Victoria and Albert Museum, Muzeul de Istorie a Naturii si Harrod's. Statia de metrou Earl's Court se afla la cateva minute de mers pe jos. Trenurile Express de la aeroporturile Heathrow si Gatwick sunt modalitatea cea mai buna de transport pana la hotel.

Camerele sunt decorate si mobilate cu mult bun gust, oferind o modalitate perfecta de relaxare dupa o zi de vizitat obiectivele turistice din Londra. Destinatii foarte populare printre oaspetii hotelului includ Kensington sau magazinele de pe Kensington Street.

Cei care merg la Londra pentru shopping sau iubitorii teatrului vor gasi sederea la Enterprise Hotel Londra foarte placuta, deoarece exista din abundenta obiective turistice prin imprejurimi. Earl's Restaurant and Bar ofera clientilor mancaruri variate si posibilitatea savurarii unei bauturi seara tarziu.

Cazare Londra