Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Central Park Hotel Londra

    Adresa: 49/67 Queensborough Terrace Rezerva online la Central Park Hotel Londra


Poze cu Central Park Hotel Londra

Descriere Central Park Hotel Londra

Central Park Hotel Londra dominat de stilul sau contemporan ofera un refugiu placut pentru turisti in zona foarte populara cunoscuta sub numele de Baywater. Atmosfera in care sunt primiti turistii la Central Park Hotel Londra este dominata de coloanele din marmura si ecranele televizoarelor cu plasma.

Central Park Hotel Londra este situat foarte aproape de Hyde Park si Gradinile Kensington, la doar 15 minute de mers cu linia Express de la Aeroportul Heathrow. Statiile de metrou Queensway si Bayswater se gasesc la doar cinci minute de mers pe jos de la hotel.

261 de camere sunt puse la dispozitia turistilor. Acestea sunt frumos mobilate. Atmosfera placuta a camerelor este completata de asternuturile de bumbac foarte luxoase. Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin satelit. Hotelul se afla la doar cateva strazi distanta de Portobello Market.

Oaspetii de la Central Park Hotel Londra se pot relaxa la restaurantul aflat la fata locului. Acesta se numeste Carte du Jour. Zilnic turistii pot servi un mic dejun englezesc iar in apropiere pot face cumparaturi la Whiteley?s Shopping Center.

Cazare Londra