Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/londra/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Apex City Hotel Londra

    Adresa: 1 Seething Lane Rezerva online la Apex City Hotel Londra


Poze cu Apex City Hotel Londra

Descriere Apex City Hotel Londra

Intregul confort contemporan este disponibil la Apex City Hotel Londra, oferind spledoarea urbana intr-o piata linistita si inverzita. Districtul Tower Hill este cunoscut pentru London Tower Hill si pentru cartierul de afaceri.

Apex City Hotel Londra se afla la 9.5 mile distanta de aeroportul Heathrow si la doar 300 de metri de statia de metroul Tower Hill. In apropiere se gasesc mai multe statii de tren, metrou si autobuz.

Cele 130 de camere ale Apex City Hotel Londra ofera posibilitati de cazare foarte confortabile si sunt decorate cu obiecte de arta moderna. Un birou generos, un televizor cu ecran mare si un pat excelent contribuie la confortul oaspetilor hotelului. Barul si braseria Addendum de la Apex City Hotel Londra ofera clientilor o multime de feluri de mancare, vinuri de calitate si multe alte bauturi fine. O sala de fitness le permite oaspetilor sa se mentina in forma pe timpul sederii la acest hotel si sa se delecteze cu o priveliste a Tamisei in timpul antrenamentului la sala. Hotelul ofera si doua sali de conferinta care pot primi 80 de persoane.

Cazare Londra