Logo TVL.ro

Despre Sankt Petersburg | Istoric | Sfaturi utile | Obiective turistice | Harta | Cazare | Poze | Comentarii



Helvetia Hotel St Petersburg

Categorie Hotel: stele hotel
Adresa: Strada Marata nr 11 la 3.4 km de centru

Helvetia Hotel St Petersburg este situat chiar in apropierea bulevardului principal al orasului Sankt Petersburg, Nevsky Prospect. Cei care adora plimbarile vor aprecia cu siguranta locatia de exceptie a acestui hotel de patru stele, avand in vedere ca cele mai importante obiective turistice din oras se afla la distante ce pot fi strabatute chiar pe jos. Gara Moscova se afla chiar langa hotel si patru statii de metrou situate in imediata proximitate ofera acces facil la toate partile din oras prin toate magistralele de metrou. Aeroportul se afla la o distanta de aproximativ 45 de minute de mers cu masina de Helvetia Hotel St Petersburg.

Cazare Sankt Petersburg Cazare Sankt Petersburg Cazare Sankt Petersburg Cazare Sankt Petersburg
Rezerva Acum

Helvetia Hotel St Petersburg are 75 de camere, toate cu baie privata, internet wireless, televiziune prin satelit, filme cu plata, mini bar, seif si o chicineta. Cladirea istorica a Helvetia Hotel St Petersburg se afla la cativa pasi de celebrul bulevard Nevsky Prospect si isi are originile la inceputurile secolului al 19-lea. Interiorul hotelului combina cu succes intr-un mod foarte armonios, stilul orasului St Petersburg cu eleganta stilului european. Integrandu-se perfect in ansamblul format de celelalte cladiri de pe strada Marata, Helvetia Hotel St Petersburg are poti de fier masive ce se deschid spre o curte interioara foarte spatioasa si pitoreasca. Privelistea din curtea interioara duce cu gandul spre un oras medieval european in miniatura, cu o atmosfera calma si nobila plina de voie buna.

Cazare Sankt Petersburg



Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2018 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion