Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • San Gallo Palace Hotel Florenta

    Adresa: Via Lorenzo Il Magnifico 2, Florenta, Italia Rezerva online la San Gallo Palace Hotel Florenta


Poze cu San Gallo Palace Hotel Florenta

Descriere San Gallo Palace Hotel Florenta

San Gallo Palace Hotel Florenta este un hotel menit sa intreaca asteptarile celor mai pretentiosi turisti. Locatia sa ultra centrala este un motiv in plus de a alege cazare in Florenta la acest hotel. Pe langa statuia lui Michelangelo, in apropiere se mai afla si Biserica San Marco dar si Academia de Arte Frumoase.

Hotelul dispune de facilitati de conferinta, un snack bar deschis non-stop si o gradina interioara. Principalele atractii turistice se afla la numai 10 minute distanta de San Gallo Palace Hotel Florenta. Hotelul este usor accesibil cu mijloacele de transport in comun atat de la gara cat si de la Aeroportul International din Florenta. San Gallo Palace Hotel Florenta ofera turistilor ce vin cu masina si aleg cazare in Florenta aici, locuri de parcare gratuite.

Toate cele 56 de camere de la San Gallo Palace Hotel Florenta sunt decorate pe nuante de bej, auriu si rosu cu mobilier inchis la culoare. Camerele dispun de acces la internet, room service, mini-bar, televiziune prin satelit, telefon si seif.

San Gallo Palace Hotel Florenta este un hotel de patru stele cu o atmosfera relaxanta si un personal bine pregatit. Deschis in 2003, acest hotel vine in intampinarea dorintelor turistilor cu un design placut si o atmosfera ce va face sa va simtiti ca acasa.

Cazare Florenta