Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Paris Hotel Florenta

    Adresa: Via Dei Banchi 2, Florenta, Italia Rezerva online la Paris Hotel Florenta


Poze cu Paris Hotel Florenta

Descriere Paris Hotel Florenta

Acest hotel din Florenta este o adevarata comoara, situata in centrul istoric si foarte aproape de multe obiective turistice cum ar fi Turnul Giotto, Duomo sau Palazzo Vecchio. Hotel De Florence Paris se lauda cu un personal foarte bine pregatit care se afla mereu la dispozitia turistilor care aleg cazare in Florenta la acest hotel. Desi hotelul nu dispune de un restaurant, in zona exista o multime de localuri unde se poate servi masa.

Santa Maria Novella, gara din Florenta se afla la numai 10 minute de Paris Hotel Florenta de mers pe jos, iar in zona se gasesc o multime de mijloace de transport in comun care fac foarte facila deplasarea prin oras. In apropiere exista si o parcare de care pot profita turistii care vin aici cu masina.

Toate cele 62 de camere de la Paris Hotel Florenta sunt foarte frumos mobilate si decorate in stil traditional italian. Camerele sunt echipate cu utilitati moderne cum ar fi acces la internet, telefon, aer conditionat si televiziune prin satelit.

Paris Hotel Florenta este parte a unei cladiri ce inainte a fost cunoscuta sub numele de Palazzo Venturi, construit in secolul al 16-lea de celebrul arhitect Buontalenti. Prin intregul hotel pot fi admirate fresce, arcade si terase ce ofera privelisti asupra orasului si muntilor din apropiere. Restaurat in totalitate in anul 2000, hotelul are o atmosfera relaxanta si eleganta.

Cazare Florenta