Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Monna Lisa Hotel Florenta

    Adresa: Borgo Pinti 27, Florenta, Italia Rezerva online la Monna Lisa Hotel Florenta


Poze cu Monna Lisa Hotel Florenta

Descriere Monna Lisa Hotel Florenta

Situat in centrul istoric Borgo Pinta, Monna Lisa Hotel Florenta este ideal atat pentru turistii veniti aici in interes de afaceri dar si pentru cei aflati in vacanta deoarece multe obiective turistice se afla la mica distanta de hotel. Printre acestea se numara Turnul Giotto, Catedrala Santa Maria del Fiore si Duomo di Firenze.

Pe langa barul din cadrul hotelului ce a fost amenajat intr-o cladire din secolul al 15-lea, hotelul ofera turistilor ce aleg cazare in Florenta aici, si micul dejun in regim de bufet dar si un centru de fitness. Turistii de la Monna Lisa Hotel Florenta pot inchiria masini chiar de la receptie si pot cere asistenta turistica de la personalul foarte bine pregatit. De la hotel pana la aeroportul Vespucci din Florenta se ajunge in aproximativ 30 de minute.

Cele 45 de camere de la Monna Lisa Hotel Florenta sunt toate diferite in felul in care sunt amenajate si mobilate. Majoritatea camerelor au o priveliste superba spre gradina cladirii ce a fost transformata in hotel, din balconul fiecarei camere. Camerele au aer conditionat, seif, mini bar, tv prin satelit si telefon.

Monna Lisa Hotel Florenta ofera cazare confortabila si o atmosfera linistita, avand si o gradina incantatoare si beneficiind de o amplasare ideala pe o straduta din Florenta ce debordeaza de farmecul specific locului.

Cazare Florenta