Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Hotel Machiavelli Palace Florenta

    Adresa: Via Nazionale 10, Florenta, Italia Rezerva online la Hotel Machiavelli Palace Florenta


Poze cu Hotel Machiavelli Palace Florenta

Descriere Hotel Machiavelli Palace Florenta

Acest hotel din Florenta are multe caracteristici ale stilului florentin. Hotel Machiavelli Florenta se afla in apropierea centrului de expozitii si conferinte dar si aproape de monumente, muzee si obiective turistice foarte populare cum ar fi Casa lui Dante, raul Arno si Palatul Signoria.

Turistii care aleg cazare la Hotel Machiavelli Florenta se pot bucura de restaurantul si barul hotelului dar si de un personal dornic sa faca sederea turistilor cat mai placuta. La cateva minute de Hotel Machiavelli Palace Florenta se afla gara Santa Maria Novella si Fortezza da Basso. Turistii pot ajunge foarte usor la aeroportul din Florenta care se afla la numai cativa kilometri distanta.

Cele 90 de camere de la Hotel Machiavelli Palace Florenta sunt mobilate cu bun gust in stil florentin si au tavanul cu barne de lerm si podele din teracota. Dotarile moderne insa nu lipsesc, fiecare camera dispunand de televiziune prin satelit, frigider, baie privata, telefon, aer conditionat si acces la internet.

Cladirea in care se afla Hotel Machiavelli Palace Florenta a fost ridicata in secolul 17 pentru a servi drept manastire, mai apoi devenind resedinta unor nobili. O serie de caracteristici ale cladirii originale sunt inca prezente cum ar fi o serie de fresce, tavanul din lemn dar si unele obiecte de arta sau de mobilier. Atmosfera este eleganta, relaxanta iar la etajul 1 exista si o terasa foarte placuta.

Cazare Florenta