Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Ambasciatori Hotel Florenta

    Adresa: Via Luigi Alamanni 3, Florenta, Italia Rezerva online la Ambasciatori Hotel Florenta


Poze cu Ambasciatori Hotel Florenta

Descriere Ambasciatori Hotel Florenta

Ambasciatori Hotel Florenta este un hotel ideal pentru turistii care vin aici in interes de afaceri cat si pentru cei care vin sa viziteze obiectivele turistice ale orasului. Ambasciatori Hotel Florenta se afla foarte aproape de Palazzo Pitti, Duomo, Ponte Vecchio si Galeriile Uffizi dar si restaurante si magazine.

Oaspetii de la Ambasciatori Hotel Florenta pot folosi salile de conferinte, Sala La Pergola pentru a servi cina, Aquarium pentru a servi un cocktail. Serviciile includ spalatorie chimica, room service, consiliere turistica si o casa de schimb valutar. Ambasciatori Hotel Florenta este situat chiar peste drum de gara Santa Maria Novella, fiind astfel situat intr-o pozitie ideala atat pentru a vizita orasul cat si pentru a ajunge repede la aeroport.

Printre cele 140 de camere de la Ambasciatori Hotel Florenta se numara si 6 apartamente. Toate camerele sunt decorate in asa fel incat sa poata oferi un grad sporit de confort pentru turistii ce aleg cazare in Florenta aici. Camerele de la Ambasciatori Hotel Florenta dispund de tv prin cablu, aer conditionat, telefon, mini-bar, baie proprie, internet de mare viteza, iar unele dintre ele au si balcoane cu privelisti extraordinare.

Personalul hotelului de la Ambasciatori Hotel Florenta este bine pregatit si cei de la receptie vorbesc mai multe limbi de circulatie internationala. Situat in centru, acest hotel modern a fost remobilat si reamenajat pentru a oferi cele mai bune servicii. Oaspetii primesc in pretul camerei si micul dejun care este cu adevarat delicios.

Cazare Florenta