Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/florenta/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Albani Hotel Florenta

    Adresa: Via Fiume 12, Florenta, Italia Rezerva online la Albani Hotel Florenta


Poze cu Albani Hotel Florenta

Descriere Albani Hotel Florenta

Turistii care apreciaza confortul vor aprecia cu siguranta acest hotel din Florenta. Albani Hotel Florenta se afla la mica distanta de mers pe jos de o serie de locuri foarte populare cum ar fi Palazzo dei Congressi, Fortezza da Basso, Duomo si alte comori renascentiste ale Florentei. In hotel exista si doua sali de conferinte, o gradina, un centru de fitness, solar si un restaurant ce serveste mancaruri cu specific international si italian.

Albani Hotel Florenta se afla la cateva minute de gara Santa Maria Novella si de centrul de Congrese. Aeroportul se afla la aproximativ o ora distanta de acest hotel de patru stele din Florenta. Personalul hotelului poate aranja transportul turistilor de la si spre aeroport.

Albani Hotel Florenta are 102 camere foarte frumos decorate si cu un design placut. Unele dintre aceste camere sunt special gandite pentru a gazdui persoane cu handicap. Toate camerele dispun de acces la interent, aer conditionat, mini-bar, telefon, seif, televizor si bai private.

Turistii care aleg cazare la Albani Hotel Florenta vor fi cazati intr-o cladire de cinci etaje, in stil neo clasic de la inceputul secolului 20 situata pe o strada linistita in zona istorica a orasului Florenta. Fiind parte dintr-un vechi palat, aceasta cladire are o atmosfera linistita cu un foaier spatios, perfect pentru intalniri cu prietenii sau pentru intalniri de afaceri.

Cazare Florenta