Logo TVL.ro

Despre Paris | Istoric | Obiective turistice | Harta | Transport | Shopping | Poze | Cazare | ComentariiComentarii despre Paris


Ai vizitat Parisul, ai aflat unele lucruri interesante despre acest oras, ai sugestii, lucruri pe care ai vrea sa le afli despre muzeele sau obiectivele turistice ale Parisului, cunosti un restaurant, hotel, club, ai fost la cumparaturi, stii pur si simplu unele lucruri despre Paris care crezi ar merita sa le stie si altii, ai aflat noutati despre Paris sau pur si simplu vrei sa-ti spui parerea despre cele citite pe acest website despre Orasul Luminii.

Parerea ta conteaza si de aceea te invitam sa impartasesti impresiile si parerile tale despre oras sau obiectivele sale turistice cu ceilalti vizitatori ai TVL.ro folosind formularul de mai jos.

Pentru a evita posturile automate pe cat posibil trebuie sa completati codul de verificare din imagine. Ne rezervam dreptul sa stergem mesajele ce pot fi jignitoare irelevante sau pur si simplu nepotrivite.

Nr de comentarii pana acum: 32. Pagina 1 din 4.

neagu irina   bucuresti

01 Mar, 2015

As vrea sa stiu si eu detalii despre acest hotel, cum ai facut rezervare la el si cat costa cazarea?


"Am fost in septembrie 2011 la Paris si am stat la Hotel Dupleix, 2*; hotelul cam vechi, camere cam mici dar are avantajul ca e la 3 minute de T... Continuare... »

maria   craiova

26 May, 2013

La disneyland nu a fost nimeni?ceva sfaturi?

Calin   Bucuresti

24 Feb, 2013

Versailles face toti banii,in rest nu m a dat pe spate!

Ovidiu   Arad

07 Jun, 2012

Eu nu zic ca nu e frumos toatalumea zice , dar de ce nu ziceti de timpul pierdut la cozile ,exemplu: 2 ore la turn , etc..Si alte obiective si paecuri de distractie la care stai la coda ..

daniela   craiova

08 Mar, 2012

Da Mara la Luvru in prima duminica din luna intrarea e gratuita

Cristi Dumitriu   Piatra Neamt

01 Dec, 2011

Am fost in septembrie 2011 la Paris si am stat la Hotel Dupleix, 2*; hotelul cam vechi, camere cam mici dar are avantajul ca e la 3 minute de Tour Eiffel iar la bucatarie o gasesti pe Nicoleta din Bacau, o romanca deosebita, stabilita in Paris; in 4 ... Continuare... »

otilia   timisoara

17 Nov, 2010

La inceputul lunii decebrie plec la Paris,cazarea cea mai ieftina o puteti gasi in apartamente de inchiriat ,doar ca trebuie facuta rezervarea cu mai mult timp inainte pentru a gasi in zona mai buna.

Elena   Bucuresti

10 Oct, 2010

Buna.
Vreau sa merg de revelion la Paris si ma intrebam daca cumva in prima duminica a lunii, adica pe 2 ianuarie, sunt deschise muzeele cu intrare gratuita? Unde se strange lumea de revelion la Paris? multumesc

Dorin   Timisoara

16 Jul, 2010

@dragoescu octavina bucuresti
Noi am facut rezervare online la Etap Hotel cu 53 euro/noapte/camera cu pat de 2 pers.+ 1 pat copil, cu toaleta si dus (separate una de alta), cu mic dejun inclus.

dragoescu octavina   bucuresti

15 Jul, 2010

unde te cazezi cu mic dejun continental, baie, curat si ...eftin ?


Page: -1-   2    3    4   

Numele tau:

Localitate:

Comentariu:

Cod de verificare *

Cod de verificare
 


Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2017 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion