Logo TVL.ro

Despre Budapesta | Istoric | Sfaturi utile | Obiective turistice | Harta | Gulas | Cazare | ComentariiComentarii despre Budapesta


Daca ai vizitat Ungaria sau Budapesta si vrei sa impartasesti impresiile tale cu ceilalti vizitatori ai site-ului te rugam sa postezi aceste impresii folosind formularul de mai jos. Daca ti-ar placea sa afli lucruri despre Budapesta care nu sunt incluse in articolele de pe TVL.ro atunci te invitam sa postezi intrebarea ta mai jos si poate alti vizitatori sau chiar TVL.ro iti vor raspunde.

Comentariile neadecvate vor fi sterse.

Nr de comentarii pana acum: 11. Pagina 1 din 2.

Adrian   Alexandria

12 Apr, 2012

Budapesta este un oras extraordinar care merita vazut . O plimbare pe Dunare si un tur al orasului au fost de ajuns sa petrec 3 zile minunate . Oamenii sunt foarte politicosi , amabili si foarte curati .Merita vazut !

mariana   bucuresti

18 Dec, 2011

cu urmatoarele cuvinte cred ca veti intelege:si maine m-as muta in Budapesta!!!!!nici nu se pune problema sa ne facem iluzii ca am ajunge la nivelul lor....

Diana   Bucuresti

18 Nov, 2010

m-am simtit tare bine in capitala ungara! am stat intr-un hostel cool. sigur voi reveni

crina   galati

29 Jul, 2010

am fost anul trecut la budapesta, in perioada mitingului aviatic,am stat doar doua zile, dar m-a cucerit si m-a fascinat. drept pentru care anul acesta voi merge din nou, pentru a putea vizita tot ce se poate. gradina zoologica este un vis, podul cu ... Continuare... »

TIBERIU   constanta

15 Jul, 2010

este un oras extraordinar, civilizat, curat, ospitalier. nu ai ce critica. te face sa iubesti maghiarii. toata stima.

DAN M.   CLUJ NAPOCA

23 Apr, 2010

BUDAPESTA MERITA VAZUTA,UN ORAS OCCIDENTAL IN TOT SENSUL CUVANTULUI,AVEM MULT DE INVATAT DE LA EDILII ACESTUI ORAS.

Liliana T.   Bucuresti

09 Mar, 2010

Spre rusinea mea, ani intregi am trait cu impresia ca Budapesta nu poate fi ceva grozav, ceva ce-ar merita vizitat si pe ce-ar trebui sa-ti cheltui banii. Motivul era simplu: comunismul care a trecut si peste ei imi spunea ca nu merita efortul.
Am f... Continuare... »

ramona   bacau

04 Mar, 2010

Budapesta un oras deosebit si care merita vizitat,am avut deosebita ocazie de a o vizita 2 ani la rand ,in afara de obiectivele turistice care mi-au placut foarte mult artificiile din 20 august,sunt un motiv in plus pentru care merita vizitat,a fost ... Continuare... »

cristina   constanta

21 Jan, 2010

budapesta e un oras super frumos, cu o arhitectura super si cu oameni civilizati, nu ezitati sa o vizitati

dany   sibiu

03 Apr, 2009

budapesta este un oras extraordinar! am fost de mai multe ori acolo si e fain de tot!


Page: -1-   2   

Numele tau:

Localitate:

Comentariu:

Cod de verificare *

Cod de verificare
 


Home // Cazare // Bilete Avion // Destinatii Turistice // Litoral Turcia // Litoral Bulgaria // Articole Turism // Contact

2008 - 2018 TVL.ro - Despre noi / Parteneri: Travel Guru | Travel Motion