Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Steigenberger Hotel Berlin

    Adresa: Los Angeles Platz 1, Berlin, Germania Rezerva online la Steigenberger Hotel Berlin


Poze cu Steigenberger Hotel Berlin

Descriere Steigenberger Hotel Berlin

Steinberger Hotel Berlin este situat in mijlocul celei mai cunoscute zone de shopping din Berlin. La mica distanta de Ku`Damm si de KaDeWe, acest hotel de cinci stele se afla aproape si de unele atractii turistice si culturale. In apropiere se gasesc multe teatre, galerii de arta si muzee dar si Gradina Zoologica si Tiergarten.

Steinberger Hotel Berlin se afla la Los-Angeles-Platz 1, la numai 10 km de Aeroportul Berlin-Tegel. In zona transportul in comun este foarte prezent ceea ce face deplasarea prin oras foarte facila.

Hotelul dispune de 397 de camere si apartamente, toate cu paturi mari si o serie de dotari cum ar fi internet wireless, control climatic, seif in care pot incaprea si laptopuri, mini bar, telefon direct si servicii de voicemail.

Oaspetii de la Steinberger Hotel Berlin vor beneficiaza de o serie de servicii si dotari cum ar fi un centru spa, sauna si masaj. Turistii care vin la Berlin pentru afaceri se pot folosi de centrul de afaceri si de salile de conferinta ale hotelului. Steinberger Hotel Berlin dispune si de un piano bar dar si de un restaurant cu specilitati cu specific berlinez.

Cazare Berlin