Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Mercure Airport Hotel Berlin Tegel

    Adresa: Kurt Schumacher Damm 202, Berlin, Germania Rezerva online la Mercure Airport Hotel Berlin Tegel


Poze cu Mercure Airport Hotel Berlin Tegel

Descriere Mercure Airport Hotel Berlin Tegel

Mercure Airport Hotel Berlin Tegel este situat in apropiere de aeroportul Berlin Tegel. Tot in apropiere se afla si autostrada A-111 care asigura accesul spre oras si atractiile de acolo.

De la acest hotel se poate chiar vedea aeroportul din Berlin, lucru foarte util pentru un anumit tip de turisti. O masina poate duce oaspetii de la Mercure Airport Hotel Berlin Tegel spre aeroport si invers.

Camerele de la Mercure Airport Hotel Berlin Tegel sunt specifice unui hotel de trei stele din Berlin. Aici exista un total de 187 de camere in total ce sunt impartite pe 6 etaje. Camerele sunt dotate cu televiziune prin satelit, acces la internet, seif, telefon, nimibar si primesc zilnic ziarele din partea casei. Fiecare baie din camerele de la acest hotel este dotata cu baie si dus.

Mercure Airport Hotel Berlin Tegel dispune de o serie de dotari foarte moderne care tind sa atraga in general turistii care vin la Berlin in interes de afaceri. De aceea exista aici o serie de sali de conferinta, internet wireless, un centru de fitness si o piscina. Exista in cadrul hotelului si un bar, un lounge si un restaurant.

Cazare Berlin