Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/c0543948/public_html/berlin/cazare/hotel/hotel.html on line 44
  • Kult Hotel Auberge Berlin

    Adresa: Bayreuther Strasse 10, Berlin, Germania Rezerva online la Kult Hotel Auberge Berlin


Poze cu Kult Hotel Auberge Berlin

Descriere Kult Hotel Auberge Berlin

Kult Hotel Auberge Berlin este situat in apropiere de Kudamm si de Biserica Memoriala. Checkpoint Charlie se afla la numai 15 minute de acest hotel de trei stele din Berlin. Multe alte atractii majore din oras se gasesc si ele in apropiere. Printre ele se numara si Alexanderplatz unde se poate ajunge cu usurinta de la Kult Hotel Auberge Berlin.

Kult Hotel Auberge Berlin se gaseste chiar pe liniile de transport in comun ale orasului, turistii avand astfel acces facil la mai toate zonele de interes din oras dar si la aeroportul international din Berlin.

Fiecare camera de la Kult Hotel Auberge Berlin are dus, tv prin cablu, internet de mare viteza si seif, iar oaspetii primesc zilnic ziare din partea casei. Oaspetii de la Kult Hotel Auberge Berlin pot de asemenea sa ceara de la receptie fier de calcat daca au nevoie de unul.

Turistii ce aleg cazare la Kult Hotel Auberge Berlin se vor afla foarte aproape de bine cunoscutul magazin KaDeWe si vor avea in zona hotelului o multime de restaurante si posibilitati de distractie. Hotelul dispune de o sala de evenimente si sali destinate intalnirilor de afaceri, un calculator in lobby cu acces la internet si o sala pentru micul dejun. Chiar langa iesirea din hotel exista baruri si restaurante unde tursitii pot lua masa sau se pot relaxa la un pahar de bere germana.

Cazare Berlin