• Senator Barcelona Spa Hotel

    Adresa: Cardenal Reig 11, La Maternitat i Sant Ramon Rezerva online la Senator Barcelona Spa Hotel


Poze cu Senator Barcelona Spa Hotel

Descriere Senator Barcelona Spa Hotel

Senator Barcelona Spa Hotel ofera turistilor ce aleg sa se cazeze aici, o piscina exterioara si un jacuzzi, dar in acelasi timp si sauna si un centru de wellness. Situat in Les Corts, acest hotel de patru stele se afla la o distanta mica de mers pe jos de Stadionul Camp Nou si Muzeul FC Barcelona.

Senator Barcelona Spa Hotel ofera o multime de servicii inclusiv un centru de fitness, servicii de babysitting si un bar care sta la dispozitia turistilor. Accesul la internet este disponibil pentru turistii care au nevoie de el iar baia de aburi este locul perfect in care va puteti reincarca bateriile pentru inca o zi de vizitat obiectivele turistice din oras.

Camerele de la Hotel Senator Barcelona Spa sunt echipate cu aer conditionat si aparat de cafea si ceai dar au si minibar si cabulu TV prin satelit. Un DVD player, un uscator de par si un TV se gasesc in fiecare dintre camerele de la acest hotel. Mai multe camere supra-dimensionate sunt disponibile pentru cei care calatoresc la Barcelona impreuna cu familia.

Barul si restaurantul hotelului ofera o experienta unica celor care doresc sa serveasca cina sau se delecteze in fata unei beri impreuna cu prietenii. Printre obiectivele turistice din apropiere de Senator Barcelona Spa Hotel se numara Universitatea din Catalunya, Camp Nou si Muzeul FC Barcelona.

Cazare Barcelona