• Hotel Ramblas Barcelona

    Adresa: Ramblas 33, El Raval Rezerva online la Hotel Ramblas Barcelona


Poze cu Hotel Ramblas Barcelona

Descriere Hotel Ramblas Barcelona

Localizat in Ciutat Vella, hotelul Ramblas Barcelona se afla la mica distanta de mers pe jos de La Rambla, celebra zona turistica din capitala Cataloniei si ofera camere mari ideale pentru familii, dotate cu aer conditionat si un decor placut. Amplasarea acestui hotel este foarte buna fiind la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Catedrala Barcelona si de Bari Gotic.

Printre dotarile si serviciile acestui hotel se numara receptia deschisa 24 de ore zi, un seif ce este pus la dispozitia turistilor cat si servicii de consiliere turistica, oferite de personalul de inalta calificare al hotelului. Conxiunea la internet este posibila pentru cei care doresc sa comunice prin acest mijloc chiar si in vacanta. Hotelul dispune si de un centru de afaceri foarte bine echipat si are de asemenea si facilitati pentru organizarea de conferinte.

Fiecare camera a hotelului Ramblas din Barcelona este dotata cu aparate de aer conditionat si dispune de uscator de par, minibar, televiziune prin satelit, frigider, telefon si o serie intreaga de alte dotari menite sa asigure o sedere cat mai placuta pe perioada vacantei in Barcelona. Turistii cazati la Hotel Ramblas Barcelona pot servi cina la restaurantul hotelului sau isi pot incheia ziua in cel mai placut mod prin servirea unei bauturi la barul din incinta.

In apropiere de Hotel Ramblas Barcelona se gasesc obiective turistice importante cum ar fi Placa de Catalunya sau Palatul de Muzica Catalana dar si Muzeul Picasso, o atractie vizitata de mii de turisti in fiecare zi a anului. Cei care vor cauta sa manance in oras, se vor bucura sa vada multitudinea de optiuni pe care o vor avea in alegerea unui restaurant, in apropierea hotelului.

Cazare Barcelona