• Emily Alhambra

    Adresa: Via Laietana, 41, El Barri Gotic Rezerva online la Emily Alhambra


Poze cu Emily Alhambra

Descriere Emily Alhambra

Situat in Ciutat Vella, Emily Alhambra este un hostel de doua stele situat la cinci minute de Bari Gotic si are cateva camere supradimensionate pentru cei care calatoresc impreuna cu familia, ofera servicii de depozitare de bagaje si aer conditionat in fiecare camera. Hostelul se afla la o scurta plimbare de Palau de la Musica Catalana sau de Catedrala Barcelona.

Printre facilitatile la care va puteti astepta la acest hostel se numara un birou de turism ce ofera posibilitatea rezervarii de excursii si o terasa. Internetul prin Wi-Fi este disponibil in intreaga pensiune, asigurandu-va ca nu veti avea nici o problema in a ramane conectat pe durata calatoriei dumneavoastra in Barcelona.

Toate camerele au aer conditionat si sunt echipate cu un ventilator de tavan. La acest hostel aveti posibilitatea de a face o cafea proaspata in confortul camerei dvs. datorita faptului ca personalul hotelului asigura furnizarea gratuita de cafea si ceai. Hostelul are baie comuna cu dus insa ofera prosoape. Cartierul in care este situat Emily Alhambra este o destinatie populara chiar si pentru localnici si viata de noapte este la ea acasa, astfel incat veti fi rasfatati in luarea deciziei de a alege un loc pentru a o noapte de neuitat.

Emily Alhambra este aproape de Muzeul Picasso, La Rambla si Placa de Catalunya. Pentru cei care doresc sa ia masa in oras este bine sa stie ca hostelul se gaseste in imediata apropiere a unui numar important de restaurante cu specific local si international.

Cazare Barcelona