• Andante Hotel Barcelona

    Adresa: Drassanes, 23-25, El Raval Rezerva online la Andante Hotel Barcelona


Poze cu Andante Hotel Barcelona

Descriere Andante Hotel Barcelona

Situat la 10 minute de mers cu masina de L'Eixample, Hotelul Andante ofera camere foarte mari dotate cu televizoare moderne cu ecran LCD. Hotelul din Ciutat Vella este o unitate de cazare de trei stele si afla la 10 minute de mers pe jos de locuri exponentiale pentru Barcelona cum ar fi La Rambla sau Gran Teatre del Liceu.

Hotelul Andante din Barcelona ofera o serie intreaga de servicii, turistilor care aleg sa rezerve camere aici. Printre aceste servicii se numara inchirieri de masini sau consiliere turistica dar si o sala de fitness pusa la dispozitia celor care nu vor sa neglijeze forma fizica atunci cand calatoresc. Andante ofera conexiune wi-fi pentru cei care doresc sa aiba acces la internet si in vacanta.

Camerele foarte spatioase de la Hotel Andante din Barcelona sunt toate dotate cu uscator de par in baile private si au de asemenea si televiziune prin satelit. Camerele de la Andante sunt dotate si cu seif pentru laptop, cuptor cu microunde si cu telefon. Hotelul are si cateva camere cu dimensiuni mai generoase destinate celor care calatoresc impreuna cu familia.

Hotelul Andante se afla la cinci minute de mers pe jos de statia de metrou Paral-lel si de statia de metrou Drassanes, ceea ce face foarte facila deplasarea prin oras. Oaspetii cazati aici vor gasi foarte multe restaurante cu specific local si international.

Cazare Barcelona