• Acevi Villarroel

    Adresa: Villarroel, 106, L'Antiga Esquerra de l'Eixample Rezerva online la Acevi Villarroel


Poze cu Acevi Villarroel

Descriere Acevi Villarroel

Acest hotel romantic este situat in cartierul L'Eixample si se afla la 10 minute de mers pe jos de Universitatea din Barcelona si Scoala de Afaceri EAE. Hotelul dispune de o sala de gimnastica, un centru de welness si spa, de o sauna si un jacuzzi.

Acevi Villarroel Hotel Barcelona ofera o serie de servicii inclusiv o piscina sezoniera, o receptie deschisa 24 de ore pe zi si o baie turceasca cu aburi. Accesul la Internet este oferit turistilor care doresc sa ramana conectati chiar si momentele in care sunt cazati la acest hotel din Barcelona. In cladirea hotelului exista si un magazin de suveniruri.

Toate camerele de la Acevi Villarroel Hotel Barcelona au aer conditionat si ofera un minibar, televiziune prin satelit si prosoape gratuite. Camerele dispun si de un cd player, de un DVD player, uscator de par si alte facilitati. Pentru familii mai numeroase, hotelul dispune de cateva camere extrem de mari. In serile petrecute la Acevi Villarroel Hotel Barcelona puteti profita de proximitatea barului de la parter inainte de a va indrepta spre unui din numeroasele restaurante din imprejurimi.

In apropiere de Acevi Villarroel Hotel Barcelona exista o serie de obiective turistice printre care se numara Muzeul de Arta Contemporana din Barcelona, Fundatia Antoni Tapies si Casa Batllo. Hotelul se afla la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Hospital Clinic.

Cazare Barcelona